Wednesday, August 17, 2011

10-10-10 !!

yey ! yey ! saya dapat pinjam buku ben 10 kat perpustakaan . ada macam2 buku kat perpustakaan sekarang . buku baru , best2 dan mcm2 !! eh,, saya ada satu buku x pulang2, dari bulan 6 ke 7 .. heheh :E ada kut nama saya dalam senarai budak2 yang x pulang buku . dan nama saya tempat yang pertama sekali ! ahahahhhahah ... buku tu sbb x sengaja . lupa mahu pulang . adoiyyhh ! tapi , kalau buku ben-10 ini sengaja x nk pulang bole . state one reason ::::
Because saya suka buku ni sgt2 !!!!!!!!!!!!!! darh la ni shj yg boleh ku sharing2 .

Terima kasih daun keladi, lain kali baca banyak banyak lagi. ;)

No comments:

Post a Comment