Wednesday, August 17, 2011

10-10-10 !!

yey ! yey ! saya dapat pinjam buku ben 10 kat perpustakaan . ada macam2 buku kat perpustakaan sekarang . buku baru , best2 dan mcm2 !! eh,, saya ada satu buku x pulang2, dari bulan 6 ke 7 .. heheh :E ada kut nama saya dalam senarai budak2 yang x pulang buku . dan nama saya tempat yang pertama sekali ! ahahahhhahah ... buku tu sbb x sengaja . lupa mahu pulang . adoiyyhh ! tapi , kalau buku ben-10 ini sengaja x nk pulang bole . state one reason ::::
Because saya suka buku ni sgt2 !!!!!!!!!!!!!! darh la ni shj yg boleh ku sharing2 .

Terima kasih daun keladi, lain kali baca banyak banyak lagi. ;)

google?


korang faham maksud ini . yang aku tahu ia cuma tulisan GOOGLE. tapi mana tulisannya ? aku faham . yang aku faham , mcm ni ,,,,

sekian !


Terima kasih daun keladi, lain kali baca banyak banyak lagi. ;)

Tuesday, August 16, 2011

TB .

hello kawan2 !! nampak x tajuk kat atas tu . "TB" ? itu bermakna Taman Burung . kenapa taman burung juga saya pilih ? sebab Taman tempat saya ni adalah Taman Burung. faham ? kalau faham bagus , kalau x buat2 faham . ;)
NAMA TEMPAT TINGGAL SAYA IALAH TAMAN PERLING.... ;)
taman saya duduk ni guna nama burung except ,, Jalan Persisian Perling .. nak tahu nama jalan2 laen dan tgk gambar2 tu ? jom la !!!

This is Burung Belibis
Jalan Belibis

This is Burung Perling
TAMAN PERLING

This is Burung Camar
Jalan Camar

This is Burung Undan
Jalan Undan

This is Burung Simbang
Jalan Simbang

This is Burung Pekaka
Jalan Pekaka

This is Burung Pucung
Jalan Pucung

korg dh tgk ? dah nampak . saya tinggal di Jalan Belibis . no rumah ? belibis berapa ? NO NO NO ! Burung Perling is the captain of all this kind of bird . itu shj setakat ini .

Terima kasih daun keladi, lain kali baca banyak banyak lagi. ;)

Sunday, August 14, 2011

Boona , Bonnie

jom tgk boona boonie kat tonton.
sapa nk join .. ahahhaha ! kelakar cerita ni . ;)
dah la ! saya nak tgk boona boonie .


Terima kasih daun keladi, lain kali baca banyak banyak lagi. ;)

Saturday, August 6, 2011

The First Time-Bruno Mars


ouhh... i really love this song ! and i love bruno mars too !! ;) enjoy this song !

Terima kasih daun keladi, lain kali baca banyak banyak lagi. ;)

Result Trial .

hello ! holla ! assalamualaikum . salam sejahtera . good evening !

okays , saya , NUR AILI AFRIENA ingin menceritakan sebuah cerita yang bertajuk (baca balek atas tu) .
okays kedua , saya akan mulakan cerita saya ::::
pada suatu hari , cehh ! kita org termasuk saya , da dapat result . but , belum tahu kedudukan . saya target 5A , tapi, saya dapat 4A1B . x pa la ... apa yang B ? ahahhaha ... biasalah ... BAHASA INGGERIS . dapat berapa ?

BM1 : 88
BM2 : 82
MT : 97
SN : 86
BI : 73

happy sikit sebab sikit ja lagi nk 5A . ;) dan mencapai target .
x happy sebab BI dapat B . dan sebab BM2 saya x capai target .

x pa la .. saya da bersyukur da pun dapat 4A1B . tinggal tunggu kedudukan . ;)

okayh , tu shj untuk hari ini , sekian , thank you .

Terima kasih daun keladi, lain kali baca banyak banyak lagi. ;)

Friday, July 29, 2011

Keputusan Tarian .

assalamualaikum . lupa nk inform korg pasal tarian tu . ala pertandingan tradisional tu !! yang ni la , CLICK SINI (yg x ingat la) okayh . kitaorg dapat nombor last, no.6 . x pa la .. asalkan kita org dh berjaya masuk final. baru try sekali , dan dapat masuk final .alhamdulillah . kita org dapat sijil,trofi,hamper, tu jela kot ! okayh.. bye !
Terima kasih daun keladi, lain kali baca banyak banyak lagi. ;)